Onze diensten.

Jouw taxirit richting het festival, vliegveld of een dagelijkse rit.

Regel eenvoudig je taxi naar een evenement

Voor vervoer naar feesten, festivals en andere evenementen ben je bij taxi leidse sleutels aan het juiste adres. Niemand hoeft te bobben; reis met de taxi en geniet ongeremd bij het evenement. 

Evenementenvervoer

✔  Vervoer op maat

Keuze uit standaard vervoer, taxibusje, elektrisch vervoer, luxe vervoer en je krijgt altijd een privé taxi!

 

✔  Scherpe tarieven

Onze taxi-tarieven zijn ontworpen met uw budget in gedachten. We streven ernaar om betaalbare tarieven aan te bieden.

 

✔  kosteloos annuleren

Je kunt de boeking 3 uur voor aanvang van kan de rit kosteloos annuleren. Tot 36 uur voor vertrek kan de rit online gewijzigd worden.

 

Zorgvervoer

Regel eenvoudig je zorgtaxi

Wij bieden zorgvervoer op maat aan iedereen die dat nodig heeft. We rijden van en naar ziekenhuizen, verpleeghuizen, dagbesteding, revalidatiecentra en alle overige locaties waar (medische) zorg plaatsvindt. je krijgt altijd een privé taxi.

In veel gevallen kan men aanspraak maken op vergoeding van de vervoerskosten van benodigd zorgvervoer, bijvoorbeeld vanuit het persoonsgebonden budget (pgb), de Wet langdurige zorg (Wlz) of de zorgverzekeringswet (Zvw).

Vaak komt er bij het regelen van zorgvervoer en de eventuele vergoeding van de vervoerskosten genoeg kijken. Graag helpen we om dit zo eenvoudig mogelijk voor jou te maken. Als er ondersteuning nodig is of als iets nog niet helemaal duidelijk is, staan wij klaar voor hulp

Je wordt veilig naar je bestemming gebracht, wat je bestemming ook is.